رگ های خونی: امکان التهاب رگ های خونی، یا واسکولیتیس هم در بیماران لوپوسی وجود دارد که این وضعیت، بر گردش خون تاثیر می گذارد.
داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب میکنند ممکن است در موارد جدی لوپوس مفید باشند.
اخیرا دریافته ایم که بیماری لوپوس ممکن است باعث تنگ شدن رگ های خونی شود. این امر میتواند منجر به افزایش خطر ابتلا به آنژین( ورم گلو)، حملات قلبی و سکته شود، بنابراین نظارت دقیق و درمان زود هنگام درباره فاکتورهایی مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا، حیاتی و لازم است. سایر اندام ها
لوپوس نیز می تواند ناشی از عوارض داروهای مصرفی برای کنترل فشارخون و یا تیروئید باشد.
آزمایش خون می تواند عملکرد کلیه ها و کبد شما را ارزیابی کند. لوپوس میتواند این اندامها را تحت تأثیر قرار دهد.
اختلال خونی: کم خونی با کم شدن تعداد سلول های سفید خون یا پلاکت ها همراه است.
این بیماری با چندین روش تشخیص داده میشود و داروهایی برای درمان آن مورد استفاده قرار میگیرند.
این ضایعات باعث خواهند شد که پوست ضخیم یا زبر شود و در برخی مواقع مانند جای زخم اثر آن باقی میماند.
امروزه شواهد کافی مبنی بر دست داشتن استروژن در بیماری لوپوس در اختیار نیست. اگر ارتباطی وجود داشته باشد، درمان های بر پایه استروژن در تنظیم شدت این بیماری موثر هستند؛ البته باید مطالعات بیشتری در این حجامت و بیماری لوپوس زمینه صورت بگیرد.
داروهایی که با این نوع از لوپوس همراه هستند؛ شامل داروهای زیر می شوند:
حضور در فعالیت های مدیتیشن و آرامش بخش، مثل: یوگا و تای چی؛
اگر التهاب به خود ریه ها گسترش یابد، ممکن است باعث زخم ریوی شود. وجود اسکار در ریه، میزان جذب اکسیژن توسط جریان خون کاهش می یابد.
همانطور که در بخش علائم لوپوس هم توضیح دادیم، بیماری لوپوس باعث بروز شرایطی میشود که زندگی را تحت الشعاع قرار میدهد. در ادامه به این عوارض میپردازیم.
سیگار کشیدن: از آن جایی که در دهه های گذشته تعداد افراد مبتلا به لوپوس زیاد شده است، ممکن است علت آن تماس زیاد با تنباکو بوده باشد.